Tarieven: wat kost het om van onze diensten gebruik te maken?

Tarieven

Tarieven
Cruise Control Chauffeursdiensten levert studenten die u in uw eigen auto van A naar B brengen. Hierdoor worden de kosten voor het gebruik maken van een chauffeur tot een minimum gebracht.

  • Voor al onze chauffeursdiensten hanteren wij een uurtarief van €17,95,- exclusief BTW.
  • Bij ritten die eindigen tussen 01:00 en 06:00 wordt er een eenmalige toeslag van €19,00- in rekening gebracht. Deze kosten worden volledig uitgekeerd aan de desbetreffende chauffeur.

Hoe worden de uren berekend?
Cruise Control werkt volgens het principe dat er uren in rekening worden gebracht vanaf het moment dat de chauffeur ons kantoor verlaat, totdat hij hier aan einde van een rit weer terugkeert. Hiertoe behoren zowel de uren die de chauffeur rijdend doorbrengt, als de uren waarbij hij moet wachten. Daarnaast geldt dat er altijd minimaal 3 uur in rekening wordt gebracht, ongeacht de duur van een rit.

Reiskosten
Al onze chauffeurs beschikken over een OV-jaarkaart. Hierdoor worden er in de meeste gevallen geen kosten in rekening gebracht op het moment dat de chauffeur gebruik moet maken van het openbaar vervoer. In geval dat er wel reiskosten worden doorberekend, geldt dat er altijd met 40% korting wordt gereisd. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk voor de chauffeur om het start of eindadres met het openbaar vervoer te bereiken. In deze gevallen geldt dat de chauffeur gebruik zal maken van een auto. De kosten hiervoor zullen volledig worden doorberekend in de factuur voor de klant.