Diensten: Privéchauffeur

Onze privéchauffeurs zetten uw reistijd om in effectieve werktijd

Privéchauffeurs vanuit Groningen
Een privéchauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten rijdt u zorgeloos van A naar B. Ga rustig achterin uw eigen auto zitten en maak met een privéchauffeur van uw reistijd nu werktijd. U heeft alle tijd om uw afspraken voor te bereiden en achterin door te werken terwijl uw privéchauffeur u naar de gewenste bestemming rijdt.

Veelzijdig
Onze chauffeurs zijn ook in te zetten in de vorm van koerier, luchthaven transport, auto transport, BOB-chauffeur, valet parking en blessure vervoer.

Welke bedrijven zetten al privéchauffeurs in?
Diverse bedrijven in en rondom Groningen maken gebruik van onze privéchauffeurs. Om u inzicht te geven in welke bedrijven onze privéchauffeurs reeds inzetten, verwijzen wij u graag door naar de pagina referenties.

De privéchauffeurs van Cruise Control Chauffeursdiensten zijn: 

  • Minimaal twee jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Geselecteerd op hun rijvaardigheden
  • HBO of Universitair geschoold
  • Communicatief sterk
  • Representatief: onze chauffeurs verschijnen – tenzij anders gewenst – altijd keurig in pak

Privéchauffeur reserveren
Een privéchauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten kunt u al inzetten tegen het scherpe tarief van €21,45 per uur. Ga naar de pagina reserveren of bel met +31610735006 om een privéchauffeur te reserveren.

Onze privéchauffeurs zijn altijd beschikbaar
De privéchauffeurs van Cruise Control Chauffeursdiensten staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Wanneer u 24 uur van te voren reserveert kunt u gegarandeerd over een chauffeur beschikken!