Diensten: Privéchauffeur

Onze privéchauffeurs zetten uw reistijd om in effectieve werktijd

Privéchauffeur Groningen:prive
Een privéchauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten rijdt u zorgeloos van A naar B. Ga rustig achterin uw eigen auto zitten en maak met een privéchauffeur van uw reistijd nu werktijd. U heeft alle tijd om uw afspraken voor te bereiden en achterin door te werken terwijl uw privéchauffeur u naar de gewenste bestemming rijdt.

Waarom een privéchauffeur?
Dagelijks zonder privéchauffeur grote afstanden afleggen in de auto houdt in dat u niet optimaal kunt werken. Er is altijd een aantal werkzaamheden die u onderweg kunt regelen, maar lang niet alles! Met een privéchauffeur kunt u, terwijl u onderweg bent, wél effectief invulling geven aan uw beschikbare werktijd. Terwijl u comfortabel door uw privéchauffeur gereden wordt, kunt u achterin uw eigen auto diverse openstaande zaken voorbereiden. Door onze privéchauffeurs hoeft u niet meer te letten op het overige verkeer en kunt zich volledig focussen op wat echt prioriteit heeft. Stelt u zich eens voor hoeveel onnodige tijd u kunt besparen op het moment dat u gereden wordt door een privéchauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten. Wanneer u niet van een privéchauffeur gebruikt maakt, en u meerdere malen per week vanuit het noorden des lands op en neer naar de randstad rijdt, bent u vele uren kwijt aan inefficiënte reistijd. Met een privéchauffeur van Cruise Control kunt u uw reistijd wél effectief benutten!

Privéchauffeurs, onmisbaar in de dagelijkse mobilteitsvoorziening
Tegenwoordig is een privéchauffeur voor steeds meer bedrijven onmisbaar geworden in de dagelijke mobiliteitsvoorziening. De privéchauffeurs overtuigen in de vele voordelen die het de zakelijke markt biedt. Wanneer u gereden wordt door een privéchauffeur, betekent dit niet alleen een comfortabele manier om van A naar B te komen. Het inzetten van een privéchauffeur betekent ook een optimale besteding van uw beschikbare werktijd!

Welke bedrijven zetten al privéchauffeurs in?
Diverse bedrijven in en rondom Groningen maken gebruik van onze privéchauffeurs. Om u inzicht te geven in welke bedrijven onze privéchauffeurs reeds inzetten, verwijzen wij u graag door naar de pagina referenties.

De privéchauffeurs van Cruise Control Chauffeursdiensten:

  • Al onze privéchauffeurs zijn minimaal twee jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Geselecteerd op hun rijvaardigheden
  • HBO / Universitair geschoolde privé chauffeurs
  • De privéchauffeurs hebben goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief, onze privéchauffeurs verschijnen altijd keurig in pak
  • Onze privéchauffeurs spreken ook Engels
  • Komen uit Groningen en omstreken

Cruise Control chauffeursdiensten heeft privé chauffeurs in:

  • Groningen

Privéchauffeur reserveren
Een privéchauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten kunt u al inzetten tegen het scherpe tarief van €17,95 per uur. Ga naar de pagina reserveren of bel met +31610735006 om een privéchauffeur voor uw regio te reserveren.

Onze privéchauffeur zijn altijd bereikbaar
De privéchauffeurs van Cruise Control Chauffeursdiensten staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Wanneer u 24 uur van te voren reserveert kunt u gegarandeerd over een privéchauffeur voor uw regio beschikken!