Diensten: Koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en precies naar uw wensen. In overleg is alles mogelijk

Koeriersdiensten

Koeriersdiensten:koerier
Heeft u pakketjes die met spoed moeten worden afgeleverd? Dan bent u met de koeriersdiensten van Cruise Control Chauffeursdiensten aan het juiste adres.

Waarom koeriersdiensten?
De koeriers van Cruise Control Chauffeursdiensten dragen zorg voor een goede aflevering. Met de koeriersdiensten van Cruise Control Chauffeursdiensten worden de pakketjes bij u opgehaald en op tijd bezorgd aan het juiste adres. Wilt u tijdens het transport de adresgegevens wijzigen? Geen enkel probleem! U kunt onze koeriers tijdens de rit telefonisch bereiken zodat alles naar uw wens kan worden verzorgd.

De koeriers van Cruise Control Chauffeursdiensten:

  • Onze koeriers zijn minimaal twee jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Geselecteerd op hun rijvaardigheden
  • HBO / universitaire koeriers
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief, onze koeriers verschijnen altijd keurig in pak
  • Spreken ook Engels

Bezorging:
De koeriers van Cruise Control bezorgen pakketjes vanuit regio Groningen naar elk gewenst adres. Wat de bestemming ook is, met onze koeriersdiensten wordt uw pakketje altijd goed bezorgd. Reserveert u 24 uur van te voren dan garanderen wij u een koerier te kunnen leveren. Mocht u echter spoedritten hebben waarbij u direct een koerier nodig heeft, dan is dat met de koeriersdiensten van Cruise Control Chauffeursdiensten vaak geen enkel probleem.

Koerier reserveren:
U kunt een koerier reserveren tegen het scherpe tarief van €17.95 per uur. Ga naar de pagina reserveren of bel met +31610735006 om een koerier te reserveren.

Onze koeriers zijn altijd bereikbaar
De koeriers van Cruise Control Chauffeursdiensten staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.