Over ons: onze chauffeurs

Op deze pagina stellen wij een aantal van onze chauffeurs aan u voor.

Chauffeurs

Sem Jongewaard

Sem Jongewaard

Privéchaufeur

Mijn naam is Sem Jongewaard, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in Den Helder. Ik zit in mijn vierde studiejaar Vastgoed en Makelaardij aan de Hanze Hogeschool Groningen. Naast het studeren doe ik aan tennis en windsurfen. Ook zit ik bij verschillende verenigingen om mijn sociale contacten op peil te houden. Van jongs af aan ben ik gek op auto’s en heb daarom mijn rijbewijs al op jonge leeftijd gehaald. Ik rijd graag en vind het interessant om met verschillende klanten in contact te komen. Dit is daarom ook de reden dat ik met zoveel plezier bij CCCD werk.

Max Jongeling

Max Jongeling

Privéchauffeur

Mijn naam is Max Jongeling, 23 jaar oud en geboren te Winschoten. Inmiddels woon ik 5 jaar in Groningen en rond in momenteel mijn bachelor Real Estate Management af. Naast mijn studie vind ik het leuk om betrokken te zijn bij een vereniging, verdiep ik me momenteel in fotografie en hou ik ervan om regelmatig te sporten. Sporten uit zich in het fietsen van lange afstanden of loop ik zo nu en dan halve-marathons in het buitenland. Daarnaast is autorijden een passie. Dit kan ik goed combineren met mijn werk als chauffeur. Inmiddels draai ik alweer bijna drie jaar mee binnen Cruise Control en doe dit nog iedere rit met veel plezier.

Pieter Kraak

Pieter Kraak

Privéchauffeur

Mijn naam is Pieter Kraak (22) en momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn Bsc International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierna streef ik erna te beginnen aan de Msc Finance, waarna ik opzoek ga naar een baan in de ‘financial advisory’ sector. Naast het studeren sport ik graag in mijn vrije tijd. Roeien, zeilen en wielrennen staan in mijn top-3. Daarnaast ben ik actief bij de financiële studievereniging waar ik mij graag inzet. Mijn passie voor auto’s is opgekomen sinds begin middelbare school. Sindsdien keek ik uit naar het behalen van mijn rijbewijs. Dit heb ik dan ook gedaan vanaf het moment dat dat met leeftijd geoorloofd was. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het rijden van (o.a.) lange stukken door Europa. Altijd met plezier. Ik neem graag veel verantwoordelijkheid en kijk uit naar de ritten die ik voor U mag gaan rijden.

Gertjan van de Beek

Gertjan van de Beek

Privéchauffeur

Mijn naam is Gertjan van de Beek, ik ben 22 jaar en zit in de afrondende fase van mijn master Finance. Sinds 2015 studeer ik in Groningen en ben actief met zowel studie en niet-studiegerelateerde activiteiten. Om al deze activiteiten te bekostigen heb ik afgelopen jaren met veel plezier gereden voor CCCD. Het contact met allerlei soorten klanten is wat voor mij het werk zo leuk maakt! Daarnaast moet ik toegeven dat de mooie auto’s die je zo nu en dan mag rijden, absoluut een ‘perk of the job’ is. 

Rutger Fisscher

Rutger Fisscher

Privéchauffeur

Mijn naam is Rutger Fisscher, Ik ben 23 jaar en kom uit Hengelo. Momenteel woon ik al weer bijna vijf jaar in Groningen. Dit jaar heb ik mijn bachelor International Business afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voorlopig blijf ik ook nog wel even in de stad, aangezien ik hier volgend jaar begin aan de Master Supply Chain Management. Naast mijn studie ben ik ook actief bij een aantal verenigingen, waar ik tennis, onderzoek doe en gezellig borrel. Als kind was ik altijd al groot fan van auto’s. Die passie is nooit verdwenen, en daarom heb ik meteen mijn rijbewijs gehaald toen het kon. Ik mag graag autorijden, en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe locaties te ontdekken. Hierom past CCCD perfect bij mij als werkgever.

Paul Bloembergen

Paul Bloembergen

Privéchauffeur

Mijn naam is Paul Bloembergen, ik ben 20 jaar oud en ben opgegroeid in Haren. Ik studeer sinds 2014 technische bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen. Naast studeren doe ik aan hockey en sinds mijn 15e aan autoracen. Mijn op verschillende circuits opgedane ervaring met auto beheersing sluit perfect aan bij mijn taak de klanten van CCCD veilig en zorgeloos naar hun bestemming te brengen. Ik vind het erg leuk om voor CCCD te rijden, omdat ik daardoor met interessante passagiers in veel verschillende auto’s kan en mag rijden. Misschien tot in de auto!
Jurre Adrichem

Jurre Adrichem

Privéchauffeur

Mijn naam is Jurre Adrichem, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in Epe. Ik zit in mijn 4de jaar van bouwkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast mijn studie ben ik een fanatiek sporter, vooral hockey en hardlopen houden mij bezig. Net als veel andere chauffeurs heb ik van jongs af aan een passie voor auto’s. Ik ben sinds mijn 17de in het bezit van een rijbewijs en heb nu vier jaar schadevrij mogen rijden, vandaar dat ik als studentchauffeur bij CCCD ben gaan werken.

Chiel Bonnes

Chiel Bonnes

Mede-eigenaar

Mijn naam is Chiel Bonnes, ik ben 22 jaar oud en ben opgegroeid in Losser, een dorp in de buurt van Enschede. Ik zit momenteel in mijn Master Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. In mijn jeugd heb ik jarenlang bij een autowasstraat gewerkt. Hier is dan ook mijn liefde voor auto’s en het berijden daarvan ontstaan. De combinatie van autorijden en het contact met klanten is daarom ook de reden dat ik werken bij CCCD zo ontzettend leuk vind.