Diensten: Autotransport

Autotransport zoals u dat wenst!

Autotransport

Autotransport:autotransport
Een auto van A naar B brengen? Cruise Control regelt het voor u. Met chauffeurs in het bezit van een Studenten OV-jaarkaart zijn de kosten voor autotransport vaak minimaal. Ook voor groot onderhoud of andere klussen zijn onze chauffeurs van autotransport inzetbaar. Wilt u bijvoorbeeld zomerbanden omwisselen voor een paar winterbanden? Blijf zelf op uw werk, en laat onze chauffeurs van autotransport uw auto ophalen en naar de dealer brengen. Met autotransport van Cruise Control Chauffeursdiensten is in overleg alles mogelijk!

Autotransport voor vakanties?
Gaat u met het vliegtuig op vakantie naar Zuid-Europa? En u wilt tijdens uw verblijf graag de beschikking hebben over uw eigen auto? Geen enkel probleem! Met autotransport van Cruise Control Chauffeursdiensten brengen onze ervaren chauffeurs uw auto waar u maar wilt. Laat uw auto door de chauffeurs van autotransport naar uw vakantieadres rijden en u bent bijna altijd goedkoper uit dan wanneer u daar een gelijkwaardige auto huurt. Stel u zich eens voor, u vliegt met uw gezin in een paar uurtjes naar Zuid-Frankrijk. Wanneer u gebruik maakt van autotransport hoeft u zelf niet meer dagen in de auto te zitten voordat u eindelijk kunt genieten van uw vakantie. U hoeft alleen uw auto in te pakken met alle bagage en vervolgens te overhandigen aan een van onze autotransport chauffeurs. Wanneer u landt op de plaats van bestemming staat de chauffeur van autotransport vervolgens klaar met uw eigen auto. Autotransport van Cruise Control Chauffeursdiensten: de manier om alles uit uw schaarse vakantietijd te halen!

De autotransport chauffeurs van Cruise Control Chauffeursdiensten:

  • De chauffeurs van autotransport zijn minimaal twee jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Geselecteerd op hun rijvaardigheden
  • HBO / universitaire chauffeurs
  • Met autotransport beschikt u over chauffeurs met goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief, onze chauffeurs van autotransport verschijnen altijd keurig in pak
  • Spreken ook Engels

U wilt graag gebruik maken van onze dienst autotransport?
Een autotransport chauffeur van Cruise Control Chauffeursdiensten kunt u al inzetten tegen het scherpe tarief van €17,95 per uur. Ga naar de pagina reserveren of bel met +31610735006 om een (autotransport) chauffeur te reserveren. Het is uiteraard ook mogelijke om voor bepaalde klussen een vasttarief samen te stellen.

Onze chauffeurs van autotransport zijn altijd bereikbaar
Onze chauffeurs van autotransport staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Wanneer u 24 uur van te voren reserveert kunt u gegarandeerd over een autotransport chauffeur beschikken.