Over ons: onze chauffeurs

Chauffeurs

Joris ten Donkelaar

Joris ten Donkelaar

Prive-chauffeur

Mijn naam is Joris ten Donkelaar, 22 jaar oud en geboren in Hengelo, Overijssel. Vanaf de zomer van 2012 ben ik naar Groningen verhuisd. Ik volg de studie Commerciële Economie en mijn interesses liggen bij sales & marketing. Ook houd ik er van om onder de mensen te zijn, wat natuurlijk goed aansluit op de commerciële wereld. Naast mijn studie vul ik mijn vrije tijd met voetbal en commissiewerk. Voetbal doe ik in een vriendenteam bij de plaatselijke FC. Ik ben een doorbijter en houd er dus niet van om te verliezen, dit is dan ook overal in te merken. Sinds jongs af aan geeft snelheid en adrenaline mij zo’n enorme kick dat ik verschillende voertuigen in bezit heb gehad. Aansluitend op die passie ben ik begonnen met werken als privéchauffeur voor CCCD en dit doe ik nu al 3 jaar met erg veel plezier. Het contact met veel verschillende personen, in verschillende bedrijfstakken, maakt dit werk erg interessant en uitdagend.

Max Jongeling

Max Jongeling

Privé-chauffeur

Mijn naam is Max Jongeling, 21 jaar oud en geboren in Winschoten. Vanaf de zomer in 2015 ben ik naar Groningen verhuisd en gestart met de studie Real Estate Management waarmee ik mij later wil specialiseren in vastgoedbeleggingen. Naast mijn studie vind ik het leuk om betrokken te zijn bij verschillende verenigingen, dit uit zich door actief te zijn binnen commissies en andere verbanden. Daarnaast probeer ik ook regelmatig te sporten, dit uit zich door te voetballen in een vriendenteam en fiets ik in de zomer graag grote afstanden door Europa. In het verleden ben ik voor verscheidene bijbaantjes met de auto onderweg geweest en daarnaast bezit ik nu zelf ook een auto. Op basis van deze interesses ben ik erg blij dat ik werk bij CCCD aangezien mijn interesses veel raakvlakken hebben met het zijn van privéchauffeur.
Robin ter Hoor

Robin ter Hoor

Privé-chauffeur

Ik ben Robin ter Hoor, 24 jaar en woon al heel mijn leven in Peize. Momenteel studeer ik Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetbal, uitgaan met vrienden en gezelschapspellen. Ook heb ik inmiddels al 5 jaar een eigen auto, waar ik zelf zo nu en dan graag aan sleutel. Autorijden vind ik erg leuk om te doen, voor mijn dienstverband bij CCCD ben ik 4 jaar taxichauffeur geweest naast mijn studie. Maar ook het omgaan met mensen interesseert mij. Bij CCCD kan ik deze interesses goed combineren en tevens tijdens de wachturen gaan studeren. Dit maakt mijn dienstverband bij CCCD de ideale bijbaan.
Roy Groten

Roy Groten

Privé-chauffeur

Ik ben Roy Groten, 22 jaar oud en ben getogen in Nederlands verborgen juweel, Zutphen. Ik studeer Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanzehogeschool in Groningen. In mijn vrije tijd trap ik graag een balletje in een vriendenteam bij Forward FC en doe ik commissiewerk. De interesse in auto’s is er met de paplepel ingegoten door mijn vader, onderweg naar vakantie spelletjes spelen zoals zoveel mogelijk auto merken herkennen etc. Ook vond ik het nooit erg om naar de tandarts te gaan omdat ik wist dat er daar weer een paar Autoweek bladen klaarlagen. Naar mijn inzien heb ik dan ook het ultieme bijbaantje, privéchauffeur bij CCCD. Een leuke bijkomstigheid is de diversiteit aan personen uit verschillende branches, iedereen heeft een ander verhaal. Al deze punten maken mijn werk erg leuk en interessant.

Mart Nijland

Mart Nijland

Prive-chauffeur

Ik ben Mart Nijland, 22 jaar oud en ben opgegroeid in Saasveld, een klein dorpje in Twente. Ik studeer Technologiemanagement, een track van de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Volgend jaar hoop ik hiervoor een tijdje in het buitenland te gaan studeren. Naast het studeren sport ik veel, en ben ik op de zondagen te vinden op de voetbalvelden bij GSAVV Forward in een vriendenteam samen mijn collega’s Joris en Jeroen. Sinds jong af aan heb ik een passie voor verschillende soorten auto’s. De diversiteit aan auto’s en mensen uit verschillende bedrijfstakken maakt het werken voor CCCD daarom ook erg leuk.
Jetse Derks

Jetse Derks

Prive-chauffeur

Mijn naam is Jetse Derks, 22 jaar oud. Afkomstig uit een pittoresk dorpje in de buurt van Arnhem genaamd Westervoort.  Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Naast het studeren ben ik actief bij mijn studievereniging en ben ik momenteel regiomanager bij een klein ondernemers initiatief.  De voornaamste redenen voor deze nevenactiviteiten zijn omdat ik het ten eerste ontzettend leuk vind en ten tweede ik het persoonlijk belangrijk vind om mijzelf verder te ontwikkelen in een breed perspectief. In mijn eigen tijd sport ik veel en kijk ik graag naar een herhaling van Top Gear. Het werken bij CCCD zie ik als een privilege omdat ik een passie voor auto’s heb en ik vind het interessant om veel mensen te spreken die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken.  

Brinne Roorda

Brinne Roorda

Privé-chauffeur

Mijn naam is Brinne Roorda, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in Hattem. Na kort de opleiding technische bedrijfskunde gevolgd te hebben is mijn keuze toch op Geneeskunde gevallen. Dit doe ik met erg veel plezier en gaat mij goed af. Naast studeren doe ik aan hockey, vind ik het leuk om mij bezig te houden met verschillende commissies en te werken voor Cruise Control Chauffeursdiensten. Ik heb een grote passie voor auto’s en ik ben graag onderweg. Deze baan is mij naar eigen zeggen op het lijf geschreven. Tijdens mijn werk streef ik naar perfectie en tevredenheid van de klant. Op deze manier hoop ik een rit altijd tot een goed einde te brengen.

NilsJan Bleeker

NilsJan Bleeker

Privé-chauffeur

Mijn naam is Nils-Jan Bleeker, 21 jaar oud en ben al drie jaar student in Groningen. Ik studeer Geneeskunde en hoop dit jaar mijn bachelor te halen. Naast mijn studie ben ik actief in het studentenleven en voetbal ik bij GSAVV Forward. Ik vind het leuk om mensen te helpen en ik denk dat ik dit naast mijn toekomstige baan in het ziekenhuis ook goed kan toepassen bij CCCD. Ik ben sociaal ingesteld en vind het leuk om verschillende personen te spreken. Daarnaast ben ik een echte auto liefhebber die het liefst zo vaak mogelijk in een auto zit. Het werk bij CCCD bied mij dus de perfecte mogelijkheid om deze eigenschappen te combineren.

Paul Bloembergen

Paul Bloembergen

Prive-chauffeur

Mijn naam is Paul Bloembergen, ik ben 20 jaar oud en ben opgegroeid in Haren. Ik studeer sinds 2014 technische bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen. Naast studeren doe ik aan hockey en sinds mijn 15e aan autoracen. Mijn op verschillende circuits opgedane ervaring met auto beheersing sluit perfect aan bij mijn taak de klanten van CCCD veilig en zorgeloos naar hun bestemming te brengen. Ik vind het erg leuk om voor CCCD te rijden, omdat ik daardoor met interessante passagiers in veel verschillende auto’s kan en mag rijden. Misschien tot in de auto!
Chiel Bonnes

Chiel Bonnes

Privé chauffeur

Mijn naam is Chiel Bonnes, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in Losser, een dorp in de buurt van Enschede. Ik zit momenteel in mijn 4e jaar van de bachelor Bedrijfskunde Accountancy & Controlling aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben vaak te vinden op de squashbaan en verder speel ik gitaar in een band, wat al van jongs af aan een van mijn grootste hobby’s is. In mijn jeugd heb ik jarenlang bij een autowasstraat in Losser gewerkt. Hier is dan ook mijn liefde voor auto’s en het berijden daarvan ontstaan. De combinatie van autorijden en het contact met klanten is daarom ook de reden dat ik werken bij CCCD zo ontzettend leuk vind.